Sant Vicenç

Sant Vicenç

Som un balneari d'aigües termals sulfurades situat al Pirineu lleidatà, en una petita subcomarca entre l'Alt Urgell i la Cerdanya anomenada Baridà, dins el terme municipal del Pont de Bar, al costat del riu Segre. Ens sentim orgullosos de l'antiguitat del nostre establiment, dirigit per diferents generacions de la mateixa família des de l'any 1775 i ens agrada reivindicar el seu caràcter de balneari. La nostra història i les aigües termals són per a nosaltres el tresor més preuat.
Serveis

Cafeteria especialitzada en saludables infusions
Terrassa amb vistes al riu Segre
Restaurant de cuina elaborada de muntanya
Saletes d'estar, lectura, jocs i Internet
Sala de billar i reunions
Zona exterior prop del riu Segre amb piscina termal on us podreu banyar des de la primavera a la tardor
Wi-fi en les àrees comunes de l'hotel i les habitacions
Centre termal on descobrir, assessorats pel nostre equip de terapeutes, les propietats mineromedicinals de l'aigua termal complementades amb diferents tècniques de tractament

Habitacions

Tenim 20 habitacions de diferents capacitats i categoríes, totes decorades seguint un mateix estil, combinant mobles antics amb les comoditats més actuals. L'aigua calenta del lavabo en totes elles és 100% termal.

Restaurant

Menú del dia
Oferim diàriament, tant per dinar com per sopar, un menú composat de 6 entrants, 6 segons plats i 6 postres, dels quals 3 varien diàriament i els 3 restants, més elaborats amb un petit suplement opcional, varien temporalment. Aquest és el menú inclòs en els règims de Mitja Pensió i Pensió Completa (plats amb suplement a part) i ofereix cada dia plats sense gluten per persones celíaques.
Menú ràpid
Els dies laborables, els clients que vagin de pas i tinguin pressa poden escollir per dinar el menú ràpid que es composa d'un plat del dia, un bol d'amanida i unes postres. El menú ràpid és un menú fixe que no es pot canviar (per això és ràpid) i inclou la beguda i el cafè. Us el servim de cop, els tres plats a l'hora per tal que feu via i no perdeu ni un minut del vostre valuós temps.
Carta de plats senzills & lleugers
Els clients allotjats que ja hagueu dinat a l'hotel i preferiu un sopar més informal, teniu a la vostra disposició una petita carta de plats senzills & lleugers per a sopar com a casa.
Carta de vins
Tots els vins de la nostra carta, aproximadament 40 referències entre blancs, rosats, negres i escumosos són vins elaborats a Catalunya, però estacionalment hi convidem un vi provinent d'altres terres. També servim vins a copes.

Documents relacionats

Enllaços d'interès

Go to top