Sobre el camí

Si has arribat a llegir aquest text, somriu! Els astres s’han confabulat; la casualitat hi té poc a veure; s’han necessitat milers d’emails i una multitud de reunions entre Andorra, França i Catalunya. És un regal de la vida! Pensa que s’han produït milions de sinapsis perquè, al final, la poguessis gaudir. I tot va començar amb un somni.

De moment et presentem el primer suport per fer-te gaudir d’un extraordinari paisatge, tot resseguint el camí ancestral de comunicació, natural i quasi sense fronteres, que seguien els avantpassats ramaders i pagesos de les valls de l’Ariège, d’Andorra, de l’Alt Urgell i de la Cerdanya. Tota aquesta informació et situarà davant les restes de les seves sorprenents construccions de pedra, perfectament adaptades a les activitats agro-ramaderes de muntanya i, tanmateix, donant cabuda, aixopluc i caliu a la vida familiar. A més a més, en la seva funcó de guia, et donarà totes les dades necessàries i pertinents per gaudir l’itinerari i fer-lo sense contratemps.

Però, en un futur immediat, tenim el projecte d’ampliar i complementar aquesta informació amb una Guia perquè, a més a més, serveixi d’acompanyament per un camí de creixement personal. Que convidi a la reflexió, a la relaxació i a la meditació. Que estimuli canvis per anar cap a un desenvolupament social cada cop més humà. Volem que la Guia esdevingui un homenatge a tots els avantpassats d’aquests territoris que ara conformen tres països diferent.

Recorregut:

Mapa

Go to top